Benim Sevgili Penisim;


Başlıktan da anlaşıldığı gibi konu senin penisin değil, konu senin penisine yaptığın muamele. Sen, sensin ve üçüncü şahıs gibi davrandığın şey aslında senin vücudunun bir parçası. Kolun, bacağın, gözün ya da kulağın gibi… Artık bu durumu “SEN” kabullenmelisin. Koluna, burnuna, ayağına methiyeler düzüyor musun? Ne kadar saçma değil mi? Peki bunu neden penisine yapıyorsun? Açık söylemek gerekirse aklı başında olan bir kadın, senin penisine yaptığın üçüncü şahıs muamelesini çok çocukça, komik ve saçma buluyor. Cinsellikte ne kadar iyi olursan ol, bu muhabbeti yaptığın anda kendini bitiriyorsun!

 

Sorun sende değil tatlım, penisimde”diyorsun evet, kadınlar bunun farkındalar. Ayrıca bu durumu senin kadar kafalarına takmıyorlar. Nasıl ki, her kadının vajinası birbirinden farklıysa senin penisinin de diğer erkeklerden farklı olması gayet normal. Uzun, kısa, kalın, ince… Konu penis olunca boyunu konuya dahil etmemek elde değil. Bu boy olayına kafanı takmış durumdasın ve saçma sapan ölçümler yapıyorsun. Mesela bir kadının sanaO mu güzel yoksa ben mi?” diye sormasını saçma, komik ve gereksiz buluyorsun ama sende bunun benzerini yapmıyor musun? Sana diğer erkeklerle girdiğin penis boyu müsabakalarını hatırlatmak isterim.

 

Yavrum; sen koy bir kenara penisinin boyunu, senin boyun kaç? 1.50 boyunda bir erkek olsan, penisinin boyunun ne önemi kalır kadınlar için. İsterse 20 santim olsun ne değişir? Eğer boyla ilgili bir takıntın olacaksa, kendi boyunla ilgili olsun. Hiç değilse daha mantıklı!

 

Sana bir kadın sırrı vereyim, kadınlar genellikle penis boyu daha küçük olan erkekleri tercih ederler. Sebebine gelince, çünkü penis boyu küçük olan erkekler söz konusu oral seks olduğunda daha yetenekli ve iyilerdir. Ayrıca oral seks yapmaktan çekinmezler. Evet, bir bakıma bir yerde hissettikleri eksikliği başka bir yerde kapamaya çalışıyorlar. Fakat bu kompleksli durum, kadınların tercihini etkilemiyor.

 

Neden etkilemediğine gelince, konu işlevsellik! Koy kenara penisinin işlevselliğini, önemli olan senin işlevsel olup olmadığındır. Bir kadını kıvama getiremedikten sonra ne anlamı var ki?

 

Vajinal orgazm diye bir şey yoktur! Kadının zevk alma merkezi orgazmı gerçekleştiren yer klitoristir. Klitoris ise, kadının vajinasının kısmında yer almaz. Vajinanın dışında üst noktada bulunan bir çıkıntıdır. Bu çıkıntı ise kadının zevk alma merkezi, orgazmı gerçekleştiren bölümdür. Yani vajinaya yapılan direk müdahale ile kadın zevk almaz. Bu yüzden penisinin boyunun bir önemi yok.

 

Eğer bir kadınla sevişmek istiyorsan önce klitorisi uyarman gerekiyor. Bunun için yapılan en iyi muamele ise oral seksten geçiyor. Çünkü bu çıkıntı oldukça hassastır ve burayı uyarırken oldukça sakin, nazik ve yavaş olmalısın. Bu narinliği verebilecek en iyi organın dilin. Klitoris uyarıldıktan sonra, penis içeri girip çıkarken klitoristen uzanan sinirler vajina girişi ve dudaklar aracılığı ile klitorise iletilir. Bingo! Yani anlayacağın önemli olan penisinin işlevselliği değil, senin işlevselliğin...

 

Evet, penisine üçüncü şahıs muamelesi yapmaman gerektiğini öğrendin, işlevselliğin tamamen sende bittiğini öğrendin, boyunun önemsiz olduğunu öğrendin ve geriye son bir şey kaldı. Boyu hakkında yalan söylemen… Bak yavrum, kadınlar neyin kaç santim olduğunu akıldan hesap edemeyecek kadar angut değiller. Olduğundan fazlasını söylediğinde ise, alenen kendini salak durumuna düşürüyorsun. Yine, “Ne kadar iyiydim?”,Performansım nasıldı?”Bugüne dek birlikte olduğun erkekleri varsayarsak performansıma kaç verirsin?” gibi cümleler de sen ne kadar iyi olursan ol, kendine olan güvensizliğini, komplekslerini ve ezikliğini gözler önüne seriyor. Kadınların senden uzaklaşmasına neden oluyor!!!

 

Yani, ne yapmaman gerektiğini tam olarak anladın mı? Anlamadıysan baştan oku. Çünkü senin komplekslerin üzerinde durup, yeniden ve yeniden yazmak istemiyorum. Kapiş?