Neden Serseri Erkekler?


Serserim benim, deli dolu sevgilim…

 

Kadınlar neden flört dönemlerinde serseri erkeklerden hoşlanır?

 

Flört dönemleri diyorum çünkü genel olarak kadınlar, serseri ya da namı diğer kötü çocukla evlenmez. Fakat bu erkeklerle sevgili olmalarının altında sağlam sebepler yatmaktadır. Sen şimdi “Nerede hata yapıyorum” diye yine düşünürken, biz sebeplere geçelim…

 

Serseri Erkekler (Kötü Çocuk);

 

·         Girişimci Ruha Sahiptir;

 

Farklı ortamlar, farklı insanlar tanımaktan, yeni şeyler denemekten korkmazlar. Bu durum yanındaki kadını da etkiler. Eğlenceli aktiviteler bulmak konusunda üzerlerine yoktur. Sen “Şimdi bu kızı kahve içmeye davet etsem, ne der?” diye düşünürken onlar çoktan harika bir aktivite ile ilk adımı atmış olurlar.

 

·         Çekingen Değildir;

 

Girişimci ruhlarından bahsettik, girişken bir yapıya sahip olmak için çekingen olmamak gerekiyor. Tabi her konuda… Sen arkadaşını bu kadınla tanışmaya gönderirken, serseri çoktan gider ve kendisi direkt ya da dolaylı yollardan, bazen ani bir öpücükle, bazen karşı karşıya geçerken elini tutarak ne istediğini söyler. Sende avucunu yalarsın…

 

·         Konuya Nasıl Gireceğini Bilir;

 

Kadını bir şeye ikna etmeye çalışmak yerine “Bugün benimlesin” gibi net cümleleri vardır. Kendilerinden emin olan bu erkekler tereddüt sorunu yaşamaz ve yaşamadığı için kadın onun bu net tavrına tav olur.

 

·         Reddedilme Problemleri Yoktur;

 

Sen bir kadına teklif etmek için her yolu düşünürsün. Düşündüğün en saçma şey de reddedilme korkusudur. Bir kadın seni reddettiğinde bunalıma girersin, kendi kendine ego yaparsın, tüm komplekslerin anında su yüzüne çıkar. Bu gerzekçe hareketinden sonra da hoşlandığın kadını bir serserinin kolunda görmen normaldir. Çünkü bu tip erkekler reddedilmekten korkmazlar, saçma sapan egoları yoktur. Gider bir şekilde ne istediğini söyler, kadın net bir şekilde kabul etmediğinde ise geri çekilmesini bilirler.

 

Kadını kazanmak istiyorlarsa vazgeçmediklerini alenen belli ederler ve bunun ardında dururlar. Sen reddedildikten sonra hemen vazgeçersin, kadını gördüğün yerde kaçarsın, ardından dedikodusunu yaparsın yani bu boktan ve gereksiz hareketlerle kendini tatmin etmeye, reddedilmeyi aklınca aşmaya çalışırsın ama serseri erkek sevgisinin ardında durmasını bilir. Bunu gören kadın da kendini serserimizin kollarına bırakıverir. Sende yine avucunu yalarsın…

 

·         Sosyalleşmeyi Bilir;

 

Sosyaldirler ve sosyalleşmekten çekinmezler. Sen abaza ruhunu bastıramayıp kızı sadece eve atmaya çalışırsın, üşengeçliğinden kedi gibi evde yatarsın; serseri erkek ise gezer, gezdirirsosyalleşir, sosyalleştirirkeşfeder, keşfettirir ve asla kızı eve atmak gibi bir derdi yoktur.

 

·         Sonunu Düşünmez;

 

Sonunu düşünen kahraman olamaz” diye boş yere dememişler. Bazen kadının kapısının önüne gelir ve “İn, aşağıdayım” der. Bazen özel günleri bir yana bırakır ve en olmadık zamanda hediye alır. Sürprizlerle dolu bir erkektir. Tüm bunları yaparken sonunu düşünmez. Az öncede belirttiğim gibi reddedilme korkusu yoktur. Yani kadının kapısının önüne geldiğinde kadın belki de aşağı inmeyecek ama bunun bir önemi de yoktur. Bu tip konularda aşkta gurur olmayacağı gibi; gereksiz egolara da yenik düşmediğinden serseri erkek her zaman kazanan taraftır.

 

·         İhtiyaç Duyulduğunda Koşar;

 

Sen “Bugün işteyim, çalışıyorum. Ailemleyim gelemem. Hastayım, uzanıyordum” gibi şeyler söylerken serseri erkek gerekirse patronuna resti çeker ve bir şekilde ihtiyacı olduğunda kadının yanına gider. Kafasında tereddütlere yer yoktur. Sevdiği kadının ona ihtiyacı varsa her ne olursa olsun onun yanında olmasını bilir.

 

·         Hiçbir Şeyden Kaçınmazlar;

 

Serseri erkek kadının ne giydiğine, nasıl davrandığına karışmaz. Çünkü yanındaki kadına, kimseninO yanındaykenbakamayacağını bilir. Kendisine güvenen bir erkektir. Laf atma, rahatsız etme gibi durumlarda tartışmadan, kavgadan kaçınmaz. Dayak yiyeceğini bilse dahi beş kişinin arasına tek başına girer ama yanındaki kadını her daim savunur, korur ve kollar. Başkaları yüzünden kadını değiştirmeye çalışmaz.

 

·         Aşktan ve Aşık Olmaktan Korkmaz;

 

Sen aşık olduğunda ya da aşık olacağını fark ettiğin bir kadından götüm götüm kaçmaya başlarsın. Dizginleri o kadının eline vermekten, üzülmekten, acı çekmekten korkarsın; serseri erkek ise aşık olmaktan, bunu belli etmekten, üzülmekten korkmaz. Yeri geldiğinde tüm dizginleri kadının ayaklarına kendi eliyle serer.

 

·         Kimsenin Ağzına Bakmaz;

 

Sen “Arkadaşlarım bu kız hakkında ne düşünür? Ailem ne der? Aman şundan öğüt alayım aman buna bi sorayım bilgileneyim” derken milletin ne dediğine takılır, kaçan kovalanır gibi öğütlere kurban gider ve ilişkinin içerisine sıçıverirsin. Serseri erkekler ise kimin ne dediğine takılmaz, diyenin de ağzının payını verir kimse ağzını açamaz zaten. Herkes onun sevdiği kadını kabullenmek zorundadır BİTTİ!

 

·         Yeri ve Zamanı Bilir;

 

Sen her daim kızı götürmenin yollarını ararken, serseri erkek neyin ne zaman olması gerektiğinin farkındadır. Kızı gerçekten sevdiği için ondan çıkarım yapmaya çalışmaz ve hazır olduğu anı bekler. Sabırlıdır. İş cinselliğe geldiğinde ise kadının isteklerini ön planda tutmasını bilir. İyi sevişir ve bir sonraki hareketinin planını yapmaz. “Erken boşaldım, hiç böyle olmazdı” diye oturup ağlamaz. Erkense erkendir, geçse geç… gayet normal!

 

Tüm bu özellikleri sıraladıktan sonra gelelim neden kadınların bu erkeklerle evlenmediğine… Aslında evlenmeyi ve kendini çok seven bir erkekle bir ömür mutlu olmayı isterler. Fakat dedik ya bu erkekler gururludur. Serseri erkek patronunun karşısında ezilip büzülmez yeri gelir işten istifa eder, serseri erkek kadının ailesine boyun eğmez, serseri erkek yatar ama para için kendini değiştirmez, serseri erkek başının belaya gireceğini bilse dahi hiçbir konudan kaçınmaz ve bu durum ister istemez kurduğu aileye, çocuklarına zarar getirebilir vs…

 

Bana sorarsanız; ezik-büzük bir erkekle hayatınızı monoton geçirmek zorunda kalmaktansa, sizi gerçekten seven, arzulayan, bir dediğinizi iki etmeyen bir erkekle birlikte olabilirsiniz. Erkekleri yontmak kolaydır, hele de seni seviyorsa...