Kadınları Cinsellikten Soğutan Faktörler


Kadınlarında en az senin kadar cinselliğe ihtiyacı vardır. Öncelikle bunu kabul etmelisin. Nasıl ki sen cinsel dürtülerini bastırmak istemiyorsan, onlardan da bunu bastırmasını isteyemezsin. Onlarda insan ve bu insani ihtiyacı karşılamak durumundalar. Fakat başta senin yaptıkların olmak üzere, pek çok sebepten dolayı cinsellikten soğuyorlar. Peki, bir kadın neden cinsellikten soğur?

 

·         Senin hem cinsel hem de kadın vücudu hakkında yeterince bilgiye sahip değilsen;

 

Cinsellik tabularını yıkmalısın. Pornolarda gördüğün şeylerin cinsellikle hiçbir alakası olmadığını bilmelisin. Eğer cinsellik hakkında bilgi sahibi değilsen o halde partnerine danışmalısın. Fakat gerek cinsellikle gerekse kadın vücudu hakkında bilgi sahibi olmamak bir bahane değil. Günümüzde teknoloji ve internet sayesinde pek çok blog ve sitelerden bu konuyla ilgili bilgilendirici makaleleri okuyabilirsin.

 

·         Kadın, istekli göründüğünde bundan başka anlamlar çıkarıyorsan;

 

Kadınların sana açılmasını beklersin, kimi zaman sana yanaşmasını istersin, başlatanın o olmasını istersin ama sonrada yapıştırırsın yaftayı! Oğlum senin derdin ne? Önce sen tam olarak ne istediğini bil ondan sonra bu konulara el at. Başta ne dedik? Kadınların da en az senin kadar cinsel arzuları var. Fakat senin gibi çük beyinlilerin, toplum baskısı yüzünden isteklerini bastırmak zorunda kalıyor. Sen ne düşünürsen düşün kadın başlatan da olabilir, senin başlatmanı da bekleyebilir, hatta bu tutumun yüzünden sonsuza dek bitirende bilir

 

·         Temizliğine önem vermiyorsan;

 

Temizlik gerek toplumda gerek kişisel gerek dini yani kısaca her konuda oldukça önemlidir. Genel olarak temizlik dediğimde senin çoğu kez tek düşündüğün temiz kıyafetler ve parfüm kokmak. Fakat bunun dışında önemli olan noktalarda mevcut. Bu yüzden daha net anlayabilmen için tek tek yazmak gerek;

 

Ağız Kokusu

 

Kadınların burunları koku ve tat alma duyuları senden daha hassas. Bu yüzden seni çoğu kez rahatsız etmeyen kokular onları delirtebiliyor. Ağız sağlığına yeterince önem vermeyen bir toplum olarak maalesef cinsel birliktelik yaşanacağı sırada da bunu es geçiyorsun. Bahsettiğim durum alkol ya da sigara kokusu değil. Bunlar zaten partnerinde olan alışkanlıklar ve senin de bilip kabullendiğin şeyler. Fakat çürük diş kokusu ve tadı, sarımsak ya da soğan kokuları, sabah uyandığında oluşan kokunun partnerini rahatsız edeceğinden emin olabilirsin. Bu yüzden cinsel birliktelik yaşamadan önce ağız kokusuna dikkat etmelisin.

 

Kol Altı Kılları

 

Vücudunda fazlaca kıl olabilir. Kollarında, bacaklarında hatta kimi zaman kısa olmak sureti ile cinsel organında. Fakat kadınlara itici gelen en önemli nokta kol altlarındaki kıllar. Kol altı sürekli göz önünde olan, terleyen ve kıl olduğunda daha çok terleyen, kıyafetlerinde ter izi bırakan bir durumu gözler önüne serer.  Yeri geldi yolda yürürken, yeri geldiğinde yatakta kadın senin koluna uzanır ve kol altlarına yakın olur. Buradaki kıllar ve ter kokusunun kadını rahatsız etmesi, senden ve seninle olan cinsel birliktelikten soğumasına neden olur.

 

Terleme

 

Terlemek gayet doğaldır. Terledikten sonra ortaya çıkan koku da bir nebze kabul edilebilir. Bir kadında senin kadar terleyebilir ve kokabilir. Fakat cinsel birliktelik esnasında terledikten sonra, banyoya girip temizlenmek yerine öylece yatmayı ya da “Nasılsa birazdan yeniden yaparız” edasıyla beklemeyi tercih ediyorsan kadının senden tiksinmesi çok normal.

 

Ayak ve Çorap Kokusu

 

Ayak ve çorap kokusunu engellemek zordur. Fakat pis bir insan olmak ayrı mevzu. Soyunurken çoraplarını çıkarıp bir kenara atmak ve o kokuyla yatağa girmek yerine daha en başından çoraplarını banyoda çıkarıp hem çoraplarını hem de ayaklarını yıkayabilirsin. Eğer buna üşeniyorsan ve bu pisliği kabullenebiliyorsan sana elizabeth takılmakta bol şans diliyorum.

 

Tırnak Bakımı & Uzun Tırnak Sorunsalı

 

Erkek olarak tırnaklarına yeterince önem vermiyorsun. Bunu cinsel açıdan ele alırsak o parmakların gerek kadının vajinasına giriyor gerek ağzına giriyor, kısaca vücudunun da her bir noktasında geziyor. İçi pis olan tırnaklarının kadının ağzında işi ne ya da uzun tırnaklarının vajinasına ne tür bir zarar verdiğinin farkında mısın? Değilsin! İşte zaten en başında belirttiğim bilgisizlik tüm bunlara neden oluyor.

 

Vajinanın içi de dışı da oldukça hassastır. Senin uzun tırnakların vajinanın içinde ya da dışında bir noktaya zarar verebilir. Neden bunu idrak etmek bu kadar zor? Yine kadınların vajinası mikrop kapmaya el verişlidir. Senin içi pis tırnaklarının onun vajinasında işi ne? Kısaca tırnak bakımına özen göstermezsen kadınlar senden soğur.

 

Sidik Kokusu

 

Zannediyorsun ki işedikten sonra iki sallayınca tüm sidik akıp gidiyor. Temizlemeye, yıkamaya, peçete ile silmeye gerek yok. Hoş ellerini yıkadığında kocaman bir muamma ama… Belki fark etmiyorsun ama bu sidik donuna damlıyor, terleme ile inanılmaz iğrenç bir koku salgılıyor. Sonrada “Neden bana oral seks yapmıyorsun?” diye ağlama. Çünkü pissin, kokuyorsun! Bu durumda da kadınlar önce oral seksten kaçınıyor sonra senden kaçınıyor.

 

·         Ön sevişmeyi kısa tutuyorsan;

 

Sen direk olaya girmek istiyorsun ama bunun yalnızca senin bilinçaltına işlemiş bir duygu olduğunu fark edemiyorsun. Aslında ön sevişme kadın için önemli olduğu kadar erkek içinde önemlidir. Fakat sen illa çükünü sokma hevesinde olup, kafanı erken boşalmamaya takmakla meşgul olduğun için muhtemelen bunu göz ardı ediyorsun.

 

Ön sevişme çiftlerin en başta birbirinin vücudu keşfetmesi için önemlidir. Sen hem partnerinin zevk noktalarını keşfedersin hem de o senin zevk noktalarını keşfeder. Böylece hayatın boyunca hiç bilmediğin vücudundaki bu noktalarını sende keşfedebilirsin.

 

·         Acele ediyorsan;

 

Açıklama yazmaya gerek yok aslında… Sen hangi konuda acele ettiğini gayet iyi biliyorsun. YAPMA! Sevişmek için acele etmen, türlü şebeklikler yapman, bin bir taklalar atman kadınları gerçekten rahatsız ediyor…

 

·         Yargılıyorsan ve eleştiriyorsan;

 

Kadınların en büyük sorunu kendi bedenleri ile barışık olmamalarıdır. Hafif bir kilo artışında dahi güya ideal vücut ölçülerinden sapmış gibi hisseder ve karanlıkta sevişmek isteyebilirler. Bu durumda biraz daha yargısız olabilirsin. Yani direkt olarak “Ben seni çıplak görmek istiyorum” yerine ona ne kadar güzel olduğuna dair sözler söyleyerek sana ve bu duruma alışmasını sağlayabilirsin.

 

Bu seninle ilgili ya da senin suçun olan bir durum değil ama bir kadın senin yanında kendini ne kadar rahat hissederse cinsel birlikteliğinizde o denli zevkli geçer.

 

·         Kendini senin yanında rahat hissetmeli;

 

Kendini senin yanında rahat hissetmesi gerek demiştik. Sadece bedeninden utandığı için değil her anlamda kadın senin yanında rahat olmalı. En basit örnekle; hepimiz insanız ve insani durumlar söz konusu. Gaz çıkarmak, geğirmek, tuvalete gitmek gibi durumlarda senden çekiniyor ve vereceğin tepkileri kestiremiyorsa kadın kendini o ortamda rahat hissetmez ve gerginleşir.

 

Bu gerginlik sadece ilişkinizi değil cinselliğinizi de etkiler. Örneğin, gazı vardır ve senin yanında gaz çıkarmaktan utanır. Gaz çıkaramadığı için kendini rahatsız hisseder ve cinsel birliktelik esnasında kaçıracağını düşünebilir ve uzaklaşır. Bu uzaklaşma yavaş yavaş artar.

 

Bu durum sadece basit bir örnekti ama maalesef kadınların pembe sıçtığını sanan gerzekler var.

 

·         Ağır ve espri ile karışık eleştiriler yapıyorsan;

 

Tabi ki en rahat kadının bilinçaltında dahi bazı çatlaklar var. Bu çatlakları topluma ve sana kabul ettiremediği ya da ettiremeyeceğini düşündüğü şeylerdir. Sende fark etmeden ya da fark ettiğin halde bu çatlakları daha çok oyarsan kadında seni hayatından çıkarıverir.

 

Az önce bedeni ile barışık olmamasından bahsettik. Biraz kiloludur ya da vücudunda bir iz vardır. Kilolu olması ya da bu iz hakkında ağır ya da esprili eleştiriler yaparsan kadın senden soğur. Sonuç itibariyle senin vücudunda da bazı kusurlar var.

 

Sadece vücut olarak örneklemeyelim bu durumu. Yıllarca kadınlar ikinci plana atılmıştır toplumda. Ataerkil düzen nedeniyle birçok duyguyu bastırmak zorunda kalmışlardır ve senin kadar rahat davranmalarını beklememelisin.  Her ne kadar empati yeteneğin gelişmiş olsa da bir erkek olarak farklı pek çok tutuma maruz kalmadığın için bilmen mümkün değil. Sana çok normal gelen bir eleştiri onun canını yakabilir.

 

·         Hamile kalmaktan korkuyor;

 

Toplumdan bahsettik, kadına bakışından bahsettik… Bazı şeyleri anlayamazsın dedim. Anlayamazsın! Çünkü sen hamile kalamazsın. İlk korku hamile kalıp bunu sana, sen kaçıp gidersen ailesine ya da belli bir yaştan sonra aile sorunsalı ortadan kalksa da kendisine nasıl kabullendireceğidir. Ortada dımdızlak kalan bir kadın! Parası var mı yok mu? Aldırsa bir dert doğursa bir dert! Özellikle hala bekar bir kadının hamile kalmasına doktorların bile ön yargıyla bakması… Nasıl empati kurabilirsin ki?

 

Fakat empati kuramıyor olman onun yaşadığı psikolojik sorunlara karşı duyarsız olman anlamına gelmez. Dikkat edeceksin! Etmiyorsan o kadının yanında olmayı bileceksin. Kürtaj olmadan önce onunla araştırma yapacak, gerek masrafları karşılayacak gerek birlikte gidecek gerekse sonrasında bunu yenmesine yardımcı olacaksın. Eğer olamıyorsan o zaman hiç o kadınla ilişkiye girmeyi deneme bile… SAKIN!

 

·         Suçluluk duygusu;

 

Kadın evlenmeden ilişkiye girmez” e? O zaman erkekler evlenmeden kiminle ilişkiye giriyor? Ayıp kızım, günah kızım, kızlık zarı kızım… Ya hamile kalırsan ya adam seni bırakıp giderse… Sen cinsel birliktelik yaşarken sonrasını düşünmezsin ama o kadın düşünmek zorunda. O kadın hamile kalabilir çünkü! Kürtaj olur ama bu durumun suçluluğu yıllarca içinde kalır. Sende sikini sallar gezersin ama artık “Karma” mı dersin “Allah çarptı” mı dersin, inancına göre artık cezanı da çekersin elbet. Suçluluk duygusunun ağır yanı bu…

 

Şimdi gelelim hafif ve gereksiz olan tarafa; ayıp, günah, kızlık zarı! O kadar aşılanmıştır ki kadınlara bu saçmalıklar; cinsel ilişkiye girdiklerinde kendilerini suçlu hissederler. Yapmaması gereken bir şeyi yapmış gibi olurlar. Düşün, toplumda kaç anne-baba oğlunun kızlarla ilişkiye girdiğini biliyor ve kabulleniyor? Neredeyse %80’i. Peki kaç anne-baba kızının ilişkiye girdiğini biliyor ve kabulleniyor? %20’si. Belki o kadar bile değil…

 

Önce kendine sonra çevrendekilere aşılayarak bu kocaman içi boş hikayeleri patlatmalısınız!

 

·         Sana kendini ifade edemiyorsa;

 

Sana kendini ifade edemiyor. Çünkü sende belirli tabularla yaşayan koca bir yobazsın. Nasıl ki en rahat kadının bile bazı çatlakları varsa en modern görüşlü erkeğin bile bazı yobazlıkları var. Nedense bunları bir türlü aşamıyorsunuz. Ya kadının yanına yakışmadığını düşünüyorsun ya güzel olmasını çekemiyorsun ya senden zeki olmasını kabullenemiyorsun ya da daha çok kazanç sağlamasını… Herhangi bir konuda senden iyi olmasını kabullenemediğinde ise çirkinleşiyorsun. Kadın ise senin gibi bir malı direkt olarak kapının önüne koymak yerine kendini ifade etmemeye başlıyor. Fakat zaman içerisinde bu durum kadını yiyip bitirmeye başlıyor ve sonunda seni yok ediyor.

 

Ayrıca, cinsellikte pornodan gördüklerini boşalmadan denemeye çalışmak yerine biraz kenara çekilmeli ve partnerini ön sevişme ile keşfetmelisin. Keşfetmeyi beceremeyecek kadar salaksan sor o zaman. Tecrübeli gibi görünmeye çalışmak ve saçma sapan hareketler yapmak seni tecrübeli değil tam bir beceriksiz olarak gösterir.

 

·         Tek taraflı seks istemiyor;

 

Geldik en büyük sorunlardan birine; kendi kendine tek taraflı bir seks yaşıyorsan kadının duygularını, düşüncelerini, zevklerini ve arzularını bir kenara bırakıyorsan seni erotik shoplara gönderelim. Orada sana uygun bir adayı paket içerisinde veriyorlar. Eve geldiğinde ise pompa yardımı ile şişirerek cinselliğini yaşayabilirsin.

 

·         Sözel ve Fiziksel şiddet;

 

Nadirdir sevişme ve seks esnasında bir kadının sözel ya da fiziksel şiddet beklentisi. Tabi sen başını BDSM pornolarından kaldırmadığın için bunun nasıl bir duygu olduğunu bilemezsin. Seninle birlikte olan kadına sözel olarak “Orospu, Fahişe” gibi kelimeler kullanmak da neyin nesi? Aynı boku sende yiyorsun e? Sen ne oluyorsun o zaman? Hele hele “Sikmek” nedir ya? Nesin sen? Tecavüzcü ? Bu kelimenin o eylemden türediğini sakın unutma ve bir daha sakin kullanma! Ulan andaval sadece sen onun içine giriyorsun diye mi “Sikmiş” oluyorsun? Valla senin içine girecek noktalarında mevcut yani bilemem…

 

Kadına canı yanacak derecede vurmak, sıkmak… Bir sakin ol yaratık! Neyin kafasını yaşıyorsun sen? Ama kadının tırnakları uzun olsa oranı buranı çizse hemen başlarsın vıyaklamaya ya da bile bile çizmesini morartmasını ister kankiştolarına hava atarsın. Şöyle bir baktım da bunları yazarken; ne kadar salaksınız ya! Bunları idrak etmek çok zor değil aslında ama… Anlatıyoruz işte…

 

·         Kırmızıçizgilerini çiğnemeye çalışırsan;

 

Sen doyumsuz olabilirsin. Olanla yetinmek yerine daha fazlasını istiyorsan kaybetmeye hazır ol. Kadın bir şeyi yapmanı istemiyorsa ve sen hala inatla onu yapma derdinde isen senden uzaklaşır. Örneğin, kadın gerek dini sebeplerden gerek sağlık sebeplerinden gerekse başka düşüncelerinden dolayı arkadan ilişki istemeyebilir. Bu onun en doğal hakkıdır. Fakat sen ondan izin almadan yapmayacak olsan bile bunu dile getirdiğin andan itibaren kadını ancak rüyanda görürsün. Hele bir de ona sormadan yaparsan bunun tacizden hatta tecavüzden bir farkı kalmaz. Çünkü kadının istediği dışında zorla yaptığın bir şey sadece TECAVÜZDÜR!

 

Ayrıca seninde kırmızıçizgilerin var. Örneğin götünü sürekli kolladığını hatırlatmak isterim sana. Fakat orada da bir delik var! Biriyle arkadan ilişkiye girmekte bu kadar ısrarcıysan önce kankalarından başla. Nasılsa onlarda senin gibi düşünüyordur. Bir sen bir o, artık ehlersiniz birbirinizi.

 

·         !!! Taciz ve tecavüzler;

 

Tacize karşısın, tecavüze de karşısın ama sadece senin karşı olman yetmiyor. Çünkü toplumda her 10 kadından 8’i tacize her 10 kadından 1’i tecavüze uğruyor. Sadece kadınlar değil, aynı zamanda çocuklar, hayvanlar… Peki bunu yapan kim? Erkekler! Nereden bilsin kadın sen tacizci misin? Tecavüzcü müsün? Kadına bu konuda kızma hakkın yok çünkü bunu yapan senin hemcinslerin.

 

Ne dedik? Sadece kendin yapmıyor olman yetmez, aynı zamanda senin yanında; sevgilileri ile ne bok yediğini anlatan erkekleri de uyarmalı hatta uyarmakla kalmayıp dışlamayı, ayıplamayı bilmelisin. Eğer sana ön yargılı bakılmasını istemiyorsan hemcinslerini ayıplamaktan hatta alenen eleştirmekten kaçınmayacaksın.

 

Bununla birlikte her geçen gün toplumda büyüyen bu durum istemsizce kadınları cinsel birliktelikten uzak tutuyor. Çünkü kavun değilsiniz ve götünüzü koklayınca ne olduğunuz anlaşılmıyor!