Ayrılık Çanları Çalıyor!


Erkekler ayrılmak isteyip de bir türlü bunu “Adam” gibi kadının karşısına çıkıp söyleyemezler. Çünkü o dönemde her ne kadar özgürlüğünün kısıtlandığını hissetseler de bir açık kapı bırakmak isterler. Bu açık kapı şudur; sevgilisinden ayrılan erkek geri dönmeyi her nedense gururuna yediremez. Fakat birtakım davranışlar sergilerse ve bu davranışlarından dolayı sen ondan ayrılırsan; o zaman sana geri dönme şansı olur. İşte buna “Erkek Aklı” diyoruz. Bu kadar basite indirgenmiş planlar silsilesi

 

 Ayrılmak isteyip de ayrılamayan erkekte görülen davranışlar;

 

·         İma Etmek

 

Tek başına olmaktan, alıp başını gitmekten, her şeyden ve herkesten uzaklaşmak istediğinden bahseder.

 

·         İlgisiz Davranmak ve Sürekli Belirli Bahanelerle Üzerine Gelmek

 

Kısa mesajlar sahiden kısadır. Seninle ilgilenmek yerine başka işlerle meşgul-müş gibi yapar. Seninle görüşmemek için bahaneler türetir. Bunun yanı sıra gereksiz konularda seni azarlamaya başlar. Sen alttan aldıkça üzerine gelir. Daha fazla beklenti içine girer.

 

·         Bilerek Hata Yapmak

 

Senin sinir olduğunu, kızıp kavga çıkaracağını bile bile ve inatla o şey her neyse yapar ve bunu sürekli olarak tekrar etmekten çekinmez. Sabrını sınar ve en sonunda taşırır.

 

·         Depresyon Ayağına Yatmak

 

Canı hiçbir şey yapmak istemiyor-muş gibi davranır. Eskiden birlikte yaptığınız etkinlikler ona eziyet oluyor-muş gibi göstermek ister.

 

·         Cinsel İlişkiden Kaçınmak

 

Sürekli yorgundur. Orasının burasının ağrıdığını dile getirir. Aslında senden uzaklaşmak istediğini açıkça belli etmektedir.

 

·         Sevgi Sözcüklerini Bırakmak ve Seni Değiştirmeye Çalışma (Yıldırma Politikası)

 

Sana söylediği sevgi sözcüklerinin yerini artık yalnızca ismin almıştır. Attığı mesajlarda dahi bu sözcüklerden kaçınır. Bununla birlikte sürekli kendini, çevreni ve özelliklerini değiştirmeye çalışır. Amacı seni tamamen yıldırmaktır.

 

·         Ara Vermek

 

Baktı ki sen tüm bunlara rağmen ayrılma taraftarı değilsin, e tabi açık bir kapı da lazım; sonuçta elinin altında olman gerekiyor… E o zaman geriye tek seçenek kalıyor “Ara verelim…”