Kadınlar Neden?


·         Kadınlar neden paraya bu kadar önem veriyor?

 

Basitçe, erkeklerde aradıkları özellikleri bulamadıkları için. Yani, bugüne dek sevgili olduğu erkeklerden saygı, sevgi ve sadakat göremeyen bir kadınMadem erkeklerin hepsi böyle, madem çekeceğim var o zaman rahat bir yaşam süreyim” diye düşünür. Doğru! Hiçbir işi gücü olmayan, beş kuruş parası olmayan bir adamın kahrını çekeceğine hiç değilse parası olan zengin bir adamın kahrını çeker, isteklerini de elde eder…

 

·         Kadınlar neden sekse bu kadar uzak?

 

Kadınlar sekse uzak değil. Beceriksizliğe uzak. Yani bir kadın senin gözünde sekse uzaksa aslında sana uzaktır. Senin tam bir beceriksiz olduğunu anlaması için seninle yatmasına gerek yok. Toplumun kadına yapmış olduğu baskıyı da bir kenara bırakırsak, bir kadın elini sallasa en kötü ellisine denk gelir ve bunun farkındadır. Bu farkındalıkla birlikte özgüveni yüksektir ve sürekli olarak sekse ilgi duyma ihtiyacı hissetmez. İstese zaten olur…

 

Erkekler ise öyle değildir. İstese de olmaz. Sen her ne kadar “Ben şu kadar kadınla yattım, şöyle yaptım, böyle yaptım” desen de yapmadığını biliyoruz. Zoraki bir kadın hayatına girdiğinde de patlama noktasına geliyorsun ve maalesef senin öyle olduğunu anlıyorlar. Kadın için yatakta olan yatakta kalır ama sen o koca çeneni sürekli açıp, tüm açlığınla sürekli seksten bahsediyorsun. Yani kadınlar sekse uzak değil, sen abazasın :D

 

·         Kadınlar neden çok konuşuyor?

 

Genel olarak kadınlar duygularını, düşüncelerini, fikirlerini dile getirmekten çekinmezler. Bunları saklamazlar ki neden saklasınlar? Bunun yanı sıra erkeklerin kadınları hiçbir zaman dinlemediğini de varsaymak lazım. Dinlemediğin için sana bir şeyi elli defa söylemek zorunda kalıyorlar.

 

·         Kadınlar neden evliliğe bu kadar takıntılı?

 

Değiller aslında… Bir bakıma toplumun sürekli onları baskılaması, evlenmeden bazı şeyleri yapamıyor olmaları gibi etmenler onları evlenmeye sürüklüyor. Bunu pek anlamaktan yana değilsin çünkü bu tür baskılarla büyümedin. Fakat anlamak için illa yaşamana gerek yok. Bende baskıcı bir ailede büyümedim ama gördüğün gibi sana bunu ben anlatıyorum. Çaktın mı?

 

Toplumumuzda kadın evlenmeden bir birey olamıyor, duygularını, arzularını bastırmak zorunda kalıyor, bastıramadığı noktada saklamak zorunda, evlenmeden cinsel ilişkiye giremiyor, girse eğer olurda hamile kalırsa ne olacak? Sen alır başını gidersin de o kadın karnı burnunda kime sığınacak?

 

Tüm bunları bir düşün bakalım… Aslında evlenmeye takıntılı değil, sadece yaşamak için, kendine ait bir şeyleri olabilmesi için, baskılar altında yaşamamak, özgürce arzularını gerçekleştirip sonuçları olduğunda tek taraflı mücadele etmek zorunda kalmamak için evlenmek istiyor.

 

·         Kadınlar neden hemcinslerine düşman olur?

 

Her kadında olmasa da genel olarak kadın, her ortamda ilgi gören olmak ister. Ortamda kendinden daha fazla ilgi çeken biri olduğunda kıskanmaya başlar. Kendine güvensiz, yetinmeyi bilmeyen ve hep daha fazlasını isteyen kadınlar kıskanır ve özellikle hemcinslerine düşmanlık besler. Kimi diğerinin marka çantasını, kimi bir başkasının vücudunu, bazen de sevgilisini kıskanır. “Benim ondan ne eksiğim var ki?” düşüncesiyle hareket ederler. Dikkat edersen, kocası tarafından aldatılan bir kadın dahi her zaman diğer kadına saldırır. Ancak hata kocasındadır.