Erkekleri Tanıyalım - Play Cort

Sana “Erkekleri” anlatmak için, onları 5 gruba ayıracağım. Tabi ki istisnalar kaideyi bozmaz ama genellikle onları birbirinden ayırmak için bu ipuçlarına ihtiyacın var. Başlayalım;

 

Play Cort


Playcort, ilkokuldan ortaokula, oradan liseye ve hatta (gitmişse) üniversiteye kadar her zaman ön planda olan, ailesi zengin, entel-dantel, kızların gözünü kör eden yakışıklı ya da yakışıklı olduğuna inandırılmış tiplerdir. Ailesi tarafından pohpohlanmış, çıkarları doğrultusunda diğer erkekler tarafından da hala pohpohlanmaya devam eden, hep bir yanı eksik, bunu da hayatındaki, fazlaca insanla doldurmaya çalışan erkektir. Çok fazla yalan söylemez, çünkü zaten söylemeye de gerek duymaz.

 

Kadınların ona hayran bakışları arasında iyice tavan yapmıştır bunun bir tarafları. Öyle filmlerde gördüğün gibi sıradan bir kıza aşık olup mutlu mesut yaşamaz emin ol. Gerçekten kimseyi beğenmez ve kendilerine layık görmezler. Bazı şapşal kızlarda maalesef ki parası, pulu, popülerliği için bununla birlikte olurlar. Sonuç: gecelik meze listesine ismi yazılır.

 

Çevresinde hiçbir zaman gerçek dostları yoktur, onun parasından, popülerliğinden faydalanan kan emiciler vardır. Tüm arkadaşlıkları çıkar, sahtelik, para ve kadın üzerine kuruludur ama bunu asla göremez. Her kadının kendine ait olduğunu zanneder, 3-4 kadınla aynı anda beraber olur, asla sevgili edinmez. Asla hiçbir şeyden tatmin olmaz her zaman daha fazlasını ister. Zaten buna tav olan kadınları anlamak mümkün değildir. Kızım kullanılıp-atılacağını biliyorsun, eh ne işin var daha onun kıçının dibinde?

 

Arkadaşlarını yanında tutabilmek, popülerliğini düşürmemek için seninle o gece ne yaptıysa ertesi gece pahalı içki masasında kahkahalar ve pohpohlanmalar eşliğinde, sen konuşuluyor olacaksın, ismini hatırlasa dahi unutmuş numarası yaparak.

 

Hani derler ya kadınlar dünyaya pembe bir gözlükle bakıyor, aslında dünyaya pembe gözlükle bakan bunlardır. Bu adamın işini, parasını pek konuşmaya gerek yoktur zaten, kendi pembe dünyalarında bir numaradırlar. Hayatı farklı kadınlar, arabalar, paralar üzerinde döner durur. Göt kadar dünyasının içinde kendisini kral zanneder.

 

Bu tipin evlenmesini beklemek deveye hendek atlatmaktan zordur.

 

Ne kadar popüler görünseler de bu erkekleri çevresindeki kimse kaile almaz. Belirli bir yaştan sonra kadınları kullandığını sanar bir bakıma ama aslında bazı uzman ablalar onu kullanır. Yer, içer hesabı kitler. O gece güzel bir cinsellik yaşar. PlayCort, kadının peşinden koşmayacağı için kadının kafası rahattır. Sonra da gider iyi bir adamla evlenir. PlayCort ise 40’ında kıçının kılı ağarmış bir şekilde, kendisini asla sevmeyecek, gram değer vermeyecek, asla anlamayacak, para pul için onunla birlikte olan, ondan daha paralı birini bulunca giden, evladı yaşındaki kızlarla bir süre gönül eğlendirir. 50’sine gelince o kızlarda gider…