Erkekleri Tanıyalım - Aranan Kan

Sana “Erkekleri” anlatmak için, onları 5 gruba ayıracağım. Tabi ki istisnalar kaideyi bozmaz ama genellikle onları birbirinden ayırmak için bu ipuçlarına ihtiyacın var. Başlayalım;

 

Aranan Kan


Geldik ideal erkek olan, soyu tükenmiş ya da tükenmeye yakın Aranan-Kan erkek tipine. Bunları öyle gelişi güzel bulman mümkün değildir. Muhtemelen bir galeride, kütüphanede, arkadaşları ile eğlenirken ya da bilgisayar başında online oyun oynarken bulursun.

 

Hayattan fazla beklentisi yoktur ama gelecek için yaptığı planlar çoktur. Yaşı gereğince birkaç sevgilisi olmuş, onları gerçekten sevmiş, istisnalar dışında uzun ilişkilerin adamıdır. Genel olarak hayallerinin peşinden gitmiş, belirli işlerde kendi geçimini sağlamaktadır. Hırsları olmadığı için onu yüksek mevkilerde görmen pek mümkün değildir. Çok dikkatini çekmediği sürece kadınlara dönüp bakmaz. Önüne gelen her kadınla birlikte olmaz. Seçicidir! Kadınlarla seks düşünmeden de arkadaşlık yapabilecek kadar normal biridir.

 

Eğlenmeyi ve güzel zaman geçirmeyi seveler. Onu mutlu eden tek şey kadınlar ve onlarla yatıp kalkmak değildir. Bu tipler avcı potansiyeline sahip değil aksine avdır. Aranan-Kan ayılıp bayılmalarla ve çevrilen entrikalarla değil, zeka ve kültürle tavlanır.

 

Kadınlarla arasına giren durumlar; kitaplar, bazen dersler, kültürel geziler, online oyunlar gibi sıradan ama kaliteli zevklerdir. Geçmişi düşünmek yerine anı yaşamayı isterler. Sinir ve stresten uzak durmaya çalışırlar. Yani, bir kadın Aranan-Kan ile birlikte olduğunda, onu hiç ilgilendirmeyen dedikoduları, tripleri, entrikaları bir kenara bırakmalı hatta hiç bulaşmamalıdır.

 

Aranan-Kan duygularını göstermekten çekinmediği gibi kadınların kalbini kırmaktan da bir o kadar çekinir. Kadını bir cinsel obje olarak görmediği için pek çok aktiviteyi onunla birlikte yapmaktan hoşlanır. Fakat özel hayat Aranan-Kan için çok önemlidir. Eğer bir kadın onun özel hayatına karışmaya, onu kısıtlamaya ve emirler yağdırmaya başlarsa uzaklaşır.

 

Bu adam aldatmaz. En güzel özelliğinden biri budur. Kadınlara saygılıdır, onları sever ve sevdiğine de sadıktır. Sevgilisi dışında ilgi ile bakacağı tek kadın oynadığı oyunun NPC'lerinden biridir :D Kültürsüz ve boş işlerle uğraşan kadınlara katlanamaz. Hatta böyle olan kimseye katlanamaz. Mutluluğu parada pulda aramaz. Arkadaşları, ailesi ve sevgili ile farklı zaman dilimlerinde vakit geçirmekten hoşlandığı gibi yalnız kalmayı da sever. Hayatının belirli bir düzeni vardır ve bu düzen bozulduğunda, bozan kişiyi hayatından anında çıkarır. Geri dönüşü de olmaz