Aşk Nedir?



Sana, aşkın ne demek olduğunu anlatmamı beklemiyorsun değil mi? Tabi ki sende aşkın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorsun. Henüz ergenliğindeyken üç gün kıçında kelebekler uçtu, "Hayır" cevabını aldın, tekmeyi yedin diye ölmez o kelebekler. Her önüne gelen adaya bu triplerle yaklaşıp, "Aşkı unuttum" felsefesi yapmanın alemi yok. Ne yaşadın da neyi unuttun be ablacığım? Çık artık şu kompleksli ruh halinden…

 

Aşık olmanın ne demek olduğunu ancak aşık olduğunda anlayacaksın. Fakat aşık olunca da sifon çalışmıyor diye herkesin kullandığı bir helada bokunu barakmış gibi kaçmayacaksın. Eğer gerçekten büyümüş ve olgunluğunu kazanmış biriysen, zaten aşktan da aşık olmaktan da korkmazsın. 

 

Vurdumduymazlık yapmak yerine onu en güzel şekilde ifade etmeyi becermelisin. Bu lafım özellikle erkeklere, yavrum uzuneşek oynamaktan utanmıyorsunuz da kızı sevdiğinizi söylemeye mi utanıyorsunuz? Aşık olduğunu, hoşlandığını söylemek eziklik değildir.

 

Adam dediğin sevdiğini söylemekten çekinmez. Ayrıca doğru bir laftır "Seviyorsan git konuş bence..."

 

Velhasıl, bir erkeğin, kızlarla cinsel ilişkiye girdiğini anlatarak attığı hava kadar boğucu, bir kadının sırf parası için erkekleri elinde tutma gayesi kadar ucuz değildir "AŞK” önce bunu bil!

 

Aşkı gerçekten yaşayabilmek için önce kendini anlaman ve kabullenmen lazım. Yoksa Ben aşkın ne olduğunu unuttum” ya da “Aşk diye bir şey yok” zırvaları ile ancak kendini ve kendin gibi olan gereksizleri avutursun. Unutma ki bu yolda da tek kaybeden, yoksunlaşan sen olacaksın…